joi, 4 noiembrie 2010

04 noiembrie



Gândul pozitiv al zilei:

Cred în marea bogăţie divină care se află în mine şi iau din ea orice am nevoie, oricând şi oriunde.

Rugăciunea zilei:

Doamne, ajută-mă ca prin puterea credinţei să transform orice dorinţă într-o certitudine.

astăzi, Dumnezeu vrea ca tu să ştii ...

...că eşti un copil pur al lui Dumnezeu, frumos prin inocenţa sa - iar această afirmaţie este adevărată indiferent ce ai făcut.
Nu există niciun act oricât de ofensator care să te poată lipsi de minunea a cine eşti. Hey, drama lui Eliot Spitzer a adus la suprafaţă o seamă de lucruri valabile pentru toţi, nu-i aşa? Totuşi care dintre noi nu a călcat măcar odată strâmb, nu a înşelat pe cineva, a acţionat fără înţelepciune, a acţionat pradă tentaţiei, s-a lăsat dus de pofte şi dependenţe?
Cu toţii suntem oameni. Şi în ochii lui Dumnezeu acest lucru ne face să fim perfecţi. E adevărat. Pur şi simplu aşa cum suntem. Precum copii de 3 ani care se uită neliniştiţi la cei mai în vârstă, întrebându-se cu buze tremurânde dacă vor fi pedepsiţi pentru că au încălcat regulile...
Cei de 3 ani sunt minunaţi în inocenţa lor. Sunt puri precum zăpada, însă există ceva la ei care pur şi simplu nu a fost înţeles în totalitate sau nu s-a integrat încă în comportamentul lor. Este normal.
Aşa nici noi nu vrem să fim 'răi'. Şi adevărul este că nici nu suntem. Nici unul dintre noi. Suntem însă, din când în când, supuşi greşelii. Iar Dumnezeu ne iubeşte chiar şi în ciuda acestui lucru.
Imens. Complet. Etern.
Exact aşa cum suntem.
Cu dragoste, prietenul tău,
Neale Donald Walsch

www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Lise Bourbeau: „Singura diferenţă dintre tine şi altcineva, dintre lucrurile frumoase pe care le are sau le face şi cele care ţie ţi se par imposibil de realizat, este nivelul tău de credinţă.”

Bancul zilei:

La oftalmolog :
- Doctore, de câte ori îmi beau cafeaua dimineaţa, mă doare ochiul drept.
- Nu-i nimic grav. Nu trebuie decât să scoateţi linguriţa din ceaşcă.

Muzica zilei:


Florile Albe De Tei ! (colaj)
Asculta mai multe audio populara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu