joi, 23 decembrie 2010

Cadouri de Craciun

Se apropie sarbatorile de iarna si e timpul sa alegicadouri de Craciun pentru cei dragi. Desi acest proces poate fi foarte placut, mai ales pentru cei pasionati de shopping, poate fi si foarte obositor, mai ales atunci cand, dupa multe ore petrecute intr-un centru comercial, realizezi ca e posibil sa nu mai gasesti cadoul potrivit.
Ce sa faci pentru a evita asemenea situatii?
In primul rand, nu lua totul prea in serios. Chiar daca nu ai gasit exact ce cautai, s-ar putea sa existe altceva la fel de potrivit pentru un cadou de Craciun, dar la care nici nu te-ai gandit. Fii deschis pentru orice oportunitate ce iti apare in cale.
Cea mai simpla solutie
Cele mai potrivite pentru Craciun sunt suvenirele tematice, special concepute pentru sarbatorile de iarna. Aceste mici obiecte care ajuta la decorul incaperilor in stilul sarbatorilor, sunt intotdeauna potrivite: de la braduti in miniatura si pana la suvenire Mos Craciun sau reni; din ceramica sau sub forma de lumanari parfumate. Exista o mare diversitate de asemenea suvenire, ele fiind potrivite pentru oricine.
Ceva mai personalizat
Daca esti adeptul suvenirelor, dar vrei sa alegi ceva potrivit pentu orice sezon, exista si aici o mare posibilitate de alegere. Dar e nevoie sa tii cont de cateva lucruri. Un astfel de suvenir trebuie sa fie mai personalizat, adica nu se ia asa, la intamplare. Poti sa iei in consideratie preferintele persoanei in cauza, sau poti sa iei ceva care sa ii aminteasca de tine, pentru ca orice cadou trebuie sa contina o parte din personalitatea celui care il face.

Daca esi persoana practica
S-ar putea sa iti placa sa faci doar cadouri cu adevarat utile, chiar si de Craciun. Dar acest principiu nu functioneaza in orice situatie. Asemenea cadouri sunt potrivite doar daca esti destul de apropiat de persoana pentru care alegi cadoul, si stii sigur de ce anume are nevoie. Altfel, risti sa faci un cadou inutil, dar si lipsit de personalitate.
Nu uita: cadourile de Craciun trebuie facute din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu