vineri, 17 decembrie 2010

17 DECEMBRIE


GANDUL ZILEI
Fac ceea ce simt pentru că există o libertate pe care nimeni nu mi-o poate îngrădi: libertatea interioară.

RUGACIUNEA ZILEI
Doamne, oricâtă manipulare şi dorinţă de control ar exista în lume, dacă Tu eşti cu mine, teama dispare, pentru că nimeni şi nimic nu poate să pătrundă în interiorul meu.

In aceasta zi a ta,cred ca DUMNEZEU ar vrea ca tu sa stii...
…că independenţa este starea naturală a sufletului tău şi Libertate este un alt nume al lui Dumnezeu. Divinul este ceea ce este în totalitate liber, tot timpul. Nimic nu-L constrânge, nimic nu-L limitează, nu-L opreşte nimic sau Îl interzice sau Îl neagă în vreun fel. Tu eşti exact la fel. Sufletul tău nu este altceva decât o Individualitate a Divinului… şi nu este cu nimic mai puţin. Poartă-te ca şi când eşti divin de liber astăzi – şi priveşte cum viaţa ta se schimbă.
Cu dragoste, prietenul tău

PROVERBUL ZILEI
Dr. Seuss: „Fii tu însuţi şi spune ceea ce simţi pentru că cei care se supără nu contează, iar cei care contează nu se vor supăra. ”

BANCUL ZILEI
Un arhitect, un artist şi un inginer discutau despre nevaste şi amante. Arhitectul a zis că preferă să fie cu nevasta, aşa va putea construi fundaţia la o relaţie durabilă.
Artistul a spus că preferă să fie cu amanta, în ea găsea mai multa pasiune şi mister. Inginerul însă a spus că preferă să le aibă pe amândouă.
- Amandouă?! au întrebat ceilalţi.
- Da. Dacă ai o nevastă şi o amantă, fiecare se va gândi că eşti cu cealaltă şi atunci poţi să stai liniştit la serviciu să-ţi termini treaba pe ziua următoare.
MUZICA ZILEI

COLINDE Narcisa Suciu si Paula Seling 

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu