duminică, 10 iunie 2012

Viaţa nu e uşoară.








Viaţa nu e uşoară. Ai multe de îndurat… Ai multe de depăşit… Şi foarte multe de realizat! Tocmai de aceea opreşte-te pentru o clipă şi întreabă-te:
- Care este acel ceva pentru care merită depus tot efortul?
- Care este acel ceva pentru care aleg să nu mă dau bătut?
- Care este acel ceva care stârneşte în mine pasiune, entuziasm?
- Care este acel ceva care mă face să mă simt viu?
Pot fi copiii tăi, poate fi o cauză în care crezi, poate fi o nedreptate ce necesită a fi îndreptată, poate fi un dar pe care îl ai de oferit lumii. Indiferent ce este, indiferent dacă are impact doar pentru cei din jurul tău sau pentru o ţară sau o lume întreagă, pentru generaţia actuală sau pentru cea ce va urma, găseşte acel ceva şi îndreaptă-ţi către el energia, inteligenţa, creativitatea şi faptele tale.
Reaminteşte-ţi de el în fiecare dimineaţă, de câteva ori în timpul zilei, în fiecare seară; de fiecare dată când simţi că nu mai poţi şi de fiecare dată când totul pare că îţi este potrivnic; de fiecare dată când sufletul ţi-e plin de bucurie, de fiecare dată când vezi în jurul tău oameni ca şi tine ce au în faţa lor propriul munte pe care vor să-l cucerească.
Nu eşti aici o pură întâmplare. Nu eşti nici cel fără de care Universul s-ar prăbuşi. Dar tu ai propriul tău farmec în povestea ce se ţese zi de zi.
Weekend fain şi inspirat să ai.
Cu drag,
SPINUL
Foto: Stockphotosforfree.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu