miercuri, 9 februarie 2011

SA VA FIE ZIUA BUNAGANDUL POZITIV AL ZILEI
Mă folosesc de mintea şi de ghidarea mea interioară pentru a mă ridica deasupra problemelor şi grijilor şi a dobândi o perspectivă mai amplă, o percepţie cât mai reală a fiecărei situaţii cu care mă confrunt.

RUGACIUNEA ZILEI
Doamne, dă-mi puterea de a vedea lucrurile dincolo de aparenţe, de a nu-mi pune singur piedici prin credinţele mele limitative.

AS VREA CA TU SA STII...
… că “De ce?” este cea mai inutilă întrebare din Univers. Singura întrebare cu ceva înţeles este “Ce?” Întrebând “De ce se întâmplă asta?” nu poate decât să te golească de putere. Întrebând “Ce vreau să fac pornind de la situaţia aceasta?” face exact opusul. Acesta este marele secret: “De Ce”-ul la orice este să produci “Ce”-ul la orice. Gândeşte-te la aceasta un pic. De fapt, gândeşte-te la aceasta tot restul zilei…
Cu dragoste, prietenul tău.

CITATUL ZILEI
Necunoscut: “Când oamenii nu reuşesc, când se simt frustaţi, furioşi sau descurajaţi, aceasta se datorează faptului că nu văd lucrurile aşa cum sunt ele în realitate. În momentul în care îşi clarifică vederea şi când încep să vadă adevărul, încep să aibă succese şi să fie fericiţi.
Noi percepem cu minţile noastre abundenţa sau sărăcia, ne deschidem sau ne apărăm în conformitate cu ele şi creăm în această manieră o viaţă care imită exact ceea ce percepem. Ar trebui să percepem bunăstarea vieţii pe care să o creăm atât pentru alţii, cât şi pentru noi înşine”

BANCUL ZILEI
Un beţivan vine la doctor şi îi spune că este bolnav. Doctorul îl consultă, după care îi spune:
- Nu pot să pun diagnosticul maladiei dvs…  Cred că de vină este alcoolul.
- Nici o problemă, d-le doctor, am să vin când sunteţi treaz..


ACKER BILK -MAGIC... CLARINET - Daca esti indragostit...pierdut,daca te-a parasit iubitul, - daca te framanta doruri,tristeti,nostalgii...ASCULTA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu