duminică, 13 februarie 2011

SA VA FIE ZIUA BUNAGANDUL POZITIV AL ZILEI
Trăiesc bine atunci când dau tot ce-i mai bun din mine.

RUGACIUNEA ZILEI
Doamne, ajută-mă să nu trăiesc doar pentru a supravieţui fiecărei zile, inspiră-mă să folosesc tot ceea ce trăiesc pentru a-mi descoperi şi a mă apropia mai mult de esenţa mea.

AS VREA CA TU SA STII...
… că vei beneficia enorm dacă pur şi simplu te vei devota ţelului de a fi un om bun. Fă eforturi pentru a trăi corect. Asta nu va fi întotdeauna uşor. Va cere muncă adevărată, dedicare reală şi hotărâre în Călătoria Sufletului tău. Cu toate astea, la final, am încredere că Dumnezeu îţi va arăta că totul a meritat, căci răsplata este Realizarea de Sine. A-ţi cunoaşte Sinele Adevărat este scopul şi şansa fiecărei vieţi. Extinderea definirii tale a acestui aspect este invitaţia.
Cu admiraţie şi adânc respect, te salut!
Cu dragoste, prietenul tău.

CITATUL ZILEI
OSHO: “Aminteşte-ţi că viaţa nu se termină mereu aşa cum începe. Sfârşitul este mereu o necunoscută, este un element invizibil. De cele mai multe ori nu se va întâmpla ceea ce noi credem că se va petrece. Viaţa este o călătorie necunoscută. Aşadar, orice ai crede în primele momente din viaţă, în primele clipe ale desfăşurării oricărui eveniment, nu se va termina neapărat aşa cum ai gândit. Ne putem implica în trasarea destinului nostru, dar nu putem deveni cel care îl decide. Rezultatul este întotdeauna altul decât cel scontat.”

GLUMA ZILEI
Rugăciune pentru 2011
Dragă Dumnezeule,
Tot ce îmi doresc pentru 2011 este un cont bancar mare şi gras şi un corp subţirel.
Dar te rog să nu le încurci ca şi anul trecut.
Amin

MUZICA ZILEI
Muzica Mexicana - Duranguense - romantic style mix

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu